Молитва працює, найбільш дієва за участю всього істоти (ус-трой-ства) людини) Цьому слід вчитися)) Наприклад & quot; Ісусового молитва & quot; в православ’ї.

& quot; Містичний досвід, невіддільний від шляху з’єднання з Богом, може купуватися тільки в молитві і молитвою. У найзагальнішому сенсі всяке предстояние людини перед Обличчям Божим є молитва. Але потрібно, щоб це предстояние стало станом свідомим і постійним; молитва повинна стати безперестанної, безперервної, як дихання, як биття серця. Це вимагає особливого мистецтва, особливих молитовних прийомів, цілої духовної науки, якої цілком присвячують себе монахи.
Метод внутрішньої чи духовної молитви, відомий під ім’ям & quot; ісихазм & quot ;, належить аскетичного вчення Східної Церкви і сходить, без сумніву, до глибокої давнини & quot;
В. Н. Лоський

Якщо Ви звертаєтеся до Бога в молитві, він чує Вас-) ;-). Мені хотілося б, щоб чудеса відбувалися в моєму житті відразу – це моє свавілля.

Бог краще знає, від чого мене рятувати і коли -).

& quot; Сумнівів в молитві немає. Просто мене більше хвилює питання хто може лікувати молитвами? & Quot;
.
Лікувати сьогодні беруться багато. та й молитовних збірок сьогодні на книжкових полках не менше, ніж таблеток в аптеках. Але є тільки одне унікальні ліки від усіх хвороб ..
Ці ліки не має побічних дій, не викликає алергічних реакцій, приймається без призначення лікаря і доступно всім. і воно від Бога!
.
& quot; Якщо ти будеш
слухати голосу Господа, Бога твого, і
робити слушне в очах Його, і
слухатися заповідей Його, і
будеш виконувати всі постанови Його,
то не наведу на тебе жодної з хвороб,
що Я поклав був на Єгипет, бо
Я Господь, цілитель твій. & quot; (Результаті 15:26) (F)
.
& Quot; Він прощає всі беззаконня твої,
зцілює всі недуги твої;
Від могили життя твоє Він
вінчає тебе милістю і щедротами;
насичує благами бажання твоє. & Quot; (Пс. 102: 3-5)

& quot; І Господь відхилить від тебе всяку хворобу, і жодних лютих єгипетських недуг, які ти знаєш, не наведе на тебе, а дасть їх на всіх твоїх ворогів. & Quot; (Втор. 7:15)
.
& Quot; Він зламаносердих і їхні рани болючі обв’язує. & Quot; (Пс.146: 3)
.
& Quot; Рука не скоротшала то, щоб рятувати, і вухо не стало тяжким, щоб не чути. & Quot; (Ісая 59: 1)
.
& Quot; Все, чого ви в молитві попросите, вірте, що одержите, – і буде вам. & Quot; (Марк11: 23)

& quot; Чи хворіє хто з вас, нехай покличе пресвітерів Церкви, і нехай помоляться над ним, помазавши його єлеєм в ім’я Господнє. І молитва віри зцілить недужого, і Господь його підійме, і якщо він гріхи вчинив, простяться йому. & quot; (Як. 5: 14-15)
.
& Quot; Отже, признавайтесь один перед одним у своїх провинах і моліться один за одного, щоб зцілитися ревна молитва праведного. & Quot; (Як 5:16)
.
& Quot; Любі Якщо не винуватить нас, то ми маємо відвагу до Бога, і чого тільки попросимо, одержимо від Нього, бо виконуємо Його заповіді та чинимо любе для Нього. & Quot;
(1-е Івана * 3: 21 -22)

& quot; І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. А коли ми знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, – знаємо і те, що отримуємо просимо від Нього. & Quot; (1-е Івана 5: 14-15)
.
& Quot; не турбуйтесь ні про що, але завжди в молитві й проханням з подякою свої бажання перед Богом, і світ Божий, що вищий від усякого розуму , хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі. & quot; (Филл. 4: 6-7)
.
& Quot; Так приступаємо з щирим серцем, у повноті віри, окропивши серця від сумління, і обмивши тіла чистою водою! Будемо непохитне визнання надії, бо вірний Той, Хто обіцяв. & quot; (Євр. 10: 22-23)
.
& Quot; Отже, чи не відкидайте відваги своєї, бо має велику нагороду. & Quot; (Євр. 10:35) (F) (L)

Люба, спасибі велике за уривки з Біблії! Нам всім потрібно нагадування час від часу! * Я часто пишу місця з Писання * на аркуші паперу і розклеюю в тих місцях, де я зможу читати, як тільки прокинуся, наприклад, або на кухні і т.д. Проголошуючи Слово Боже, бачу, як воно починає працювати. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А зцілює Один Господь! (F)

Господь зцілює БУДЬ-ЯКУ хвороба або неміч! Від раку і СНІДУ до мозолі на нозі або опіку на пальці! Для Нього немає нічого неможливого!

Молитва оживляє мертві клітини
Академік Російської академії медико-технічних наук Петро Петрович Гаряев не любить слово «диво» і «містичних» формулювань. Коли прилади зафіксували сенсацію – після молитви убиті радіацією клітини воскресли – він сказав, що це не диво, а закономірність, адже досвід був повторений багаторазово.
Експеримент, який провів Гаряев, грунтувався на теорії хвильового генетичного коду. Суть цієї концепції в тому, що в кожному гені міститься інформація, записана у вигляді голограми. Розшифрувавши геном людини, вчені зіткнулися з парадоксом. Вони з’ясували, що геном складається з 35 тисяч генів, це становить приблизно 2 відсотки від усієї ДНК. Решта 98 відсотків обізвали «сміттєвої» або «егоїстичної» частиною. Виявилося, що саме тут знаходиться стратегічне інформаційне зміст хромосом. Воно має матеріально-хвильову природу і виступає як програма функціонування біосистеми від народження до смерті

& quot; По вірі вашій нехай буде дане вам & quot; Думаю якщо в молитві є хоч крапля віри (з гірчичне зерно) то все буде добре!

_0.31MB/0.00090 sec